Servicii

Servicii pentru website-uri de calitate superioară!
Oferim o gamă largă de servicii din care să alegeți. Aruncați o privire peste ofertele noastre și alegeți-o pe cea care se potrivește nevoilor dumneavoastră!

Web design

Web Design

Obțineți un website cu aspect modern în cel mai scurt timp! Vă vom ghida pas cu pas prin întregul proces.

Magazin online

Vă gândiți să înființați un magazin online? Site-urile noastre au toate instrumentele de care aveți nevoie pentru o afacere online de succes!

Marketing

Făceți-vă cunoscut!
Vom răspândi vestea despre site-ul dumneavoastră, astfel încât potențialii clienți să vă poată găsi oricând!

Mentenanță

Oferim servicii de întreținere pentru toate website-urile noastre. Dacă site-ul dumneavoastră întâmpină probleme - noi vă putem ajuta!

Branding

Nu este nimic mai rău decât un produs bun cu o imagine proastă. Un logo bun face întotdeauna diferența!

Pachete

Suntem o agenție de web design creativă, cu experiență în construirea de site-uri web și magazine online moderne. Oferim o gamă largă de pachete de dezvoltare online, gândite special pentru a se potrivi bugetului si nevoilor dumneavoastră.

Standard

Un website simplu, recomandat pentru startup-uri și persoane fizice. Recomandat celor care doresc să își stabilească o prezență online, dar încă nu au foarte mult conținut de afișat.

Profesional

Website avansat, cu o structură mai complexă. Perfect pentru companiile care nu au încă nevoie de magazin online, dar care au totuși multă informație de prezentat.

Premium

Cel mai potrivit pentru magazinele online. Platforma de magazin online oferă clienților dumneavoastră opțiunea de a cumpăra produse direct de pe website.